Dag van de Ondernemer

In het kader van de jaarlijkse ‘Dag van de Ondernemer’ nodigen wij u van harte uit voor een feestelijke netwerkbijeenkomst op vrijdagavond 16 november vanaf 17:30 uur in het Gemeentemuseum. De avond, onder leiding van dagvoorzitter Shay Kreuger (bekend van FunX), wordt om 18:00 uur geopend.

MKB Den Haag, het Gemeentemuseum en FunX geloven in de verbinding tussen de ondernemers, maatschappelijke instellingen en de stad. Dit is dan ook de aanleiding om deze bijeenkomst gezamenlijk aan te bieden. Tijdens deze avond kunt u kennis maken met collega-ondernemers, ondernemersverhalen delen en ervaringen uitwisselen. 

Het Gemeentemuseum wil ook van de gelegenheid gebruik maken om de verbindende kracht van kunst te laten zien. De bijzondere tentoonstelling Glans en Geluk biedt hiervoor een uitstekende aanleiding. De tentoonstelling toont het erfgoed van veel Nederlanders: moslims of mensen die wortels hebben in een land waar de islam kunst en cultuur van oudsher diepgaand heeft beïnvloed.

Na afloop van het officiële programma is er de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Aanmelden
Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs en verzoeken u vriendelijk zich voor 13 november aan te melden. Deze uitnodiging mag worden gedeeld met andere Haagse ondernemers. Wij verzoeken u het e-ticket, dat u na aanmelding ontvangt, mee te nemen als uw toegangsbewijs. Voor vragen kunt u met ons contact opnemen.

U kunt zich aanmelden door middel van onderstaande link:
aanmelden