Over ons

Uw radiocampagne is opgezet door 2 jonge ondernemers. Zij hebben hun ervaring in radio, advertising en productie gebundeld om te creëren waar het bedrijf voor staat: Een perfecte, doelgerichte radiocampagne voor iedere ondernemer.

Waarom Uw radiocampagne?

Uw radiocampagne is krachtig in het bedenken van doeltreffende radiocampagnes. Samen met u bedenken we de juiste strategie en doelgroep. Na de samenstelling produceren we zelf alle denkbare content om de campagne optimaal in te zetten. Voor ieder budget een passende campagne. Zowel voor het MKB als grootbedrijf. 

Radio

Uw radiocampagne is gespecialiseerd op lokaal en regionaal niveau in de gehele randstad. Wij werken samen met verschillende regionale radiozenders en bieden zendtijd aan voor: NPO FunXRadio Decibel, Radio RoyaalRadio NLWild HitradioFeel Good Radio en Omroep Tilburg.

Advertentie

Een advertentie is een publicatie die bedoeld is de luisteraar ervan te verleiden tot een bepaalde actie, zoals het kopen van een product of deelnemen aan een actie. Bij Uw radiocampagne streven we ernaar de juiste advertentie te creëren en deze te plaatsen op de radiozender die het best past bij de doelgroep waar de business op gericht is.

Productie

Met ons productiehuis is Uw radiocampagne in staat om “the full package” te leveren. De juiste stem in combinatie met de tekst en muziek zijn cruciaal voor het beste eindresultaat. Uw radiocampagne creëert de juiste “trigger” in de radiocommercial om de juiste doelgroep te bereiken. Wij verzorgen zowel regionale als landelijke commercials.