Podcast / Livestream

Het consumeren van audio is populairder dan ooit. Elke dag luisteren wij 3,5 uur naar audio. In de auto, op het werk, tijdens je studie of gewoon bij het sporten. Je wordt geïnformeerd en geamuseerd terwijl je door gaat met de orde van de dag.

Uw radiocampagne produceert podcasts en livestreams voor de zakelijke markt. Samen met uw organisatie stellen we inhoudelijk een format samen passend bij uw wensen en doelgroep. De techniek nemen wij volledig uit handen en inhoudelijk zijn we de juiste sparringpartner. Interviews, presentaties, reportages, zakelijke gesprekken of toch een live registratie van muziek? Wij helpen u graag met het zetten van de juiste toon. Creëer bereik met audio content en ontdek de kracht van audio in uw mediamix!

Podcast event demo

Bij alle producties leveren wij een speciale web player.

De heropening van Club Fix in Tilburg werd groots gevierd. Tientallen artiesten zoals Ronnie Flex, SFB, Jayh Jawson, 3Robi, Tabitha en Dyna stonden een weekend lang samen op het podium. De grand opening werd bezocht door duizenden bezoekers. Uw radiocampagne werd gevraagd om het event op afstand op te nemen en te verwerken tot een 60 minuten event podcast. De hoogtepunten van het party weekend samengesteld met speciaal geproduceerde event vormgeving naar wens van Club Fix. De podcast is beschikbaar via onze eigen podcast en livestream web player.

Podcast / Livestream paketten

 • Basis

  150,-

  Podcast en livestream inclusief web player, vormgeving, sponsor vermelding, backup en audio processing / optimalisatie.
 • Standaard

  250,-

  Podcast en livestream zoals in het basispakket is omschreven. Inclusief de mogelijkheid tot presentatie en het inzetten van win acties.
 • Premium

  P.O.A.

  Podcast en livestream zoals in het standaard pakket is omschreven. Inclusief alle mogelijke wensen zoals het toevoegen van gesprekken.

Bovengenoemde prijzen zijn vanaf en per podcast. De minimale afname bedraagt 1 per week voor een periode van minimaal een half jaar. Tevens zijn de prijzen excl. 21% btw.