FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht met actualiteiten, entertainment en muziek. De muziek is vernieuwend op de Nederlandse radio.

Radio NL is een podium voor Nederlandse artiesten. Artiesten als Frans Bauer, Jan Smit, Marianne Weber, Nick en Simon, De Dikdakkers en Wolter Kroes schuiven regelmatig aan de altijd gezellige studiotafel.

Radio Royaal is een commerciële regionale radiozender voor Noord- en Zuid Holland. Het station staat voor plezier, wat je terug kunt horen in de frisse en herkenbare muziekkeuze. Het beste uit Nederland.

Feel Good Radio is het toonaangevende radiostation van de regio Haaglanden. De zender kent een grote populariteit bij zowel mannen als vrouwen in de doelgroep 25+. Je hoort bij ons de grote hits van de jaren 70 to nu.

Radio Decibel is een commerciële regionale radiozender voor Noord- en Zuid Holland. Het station staat voor plezier, wat je terug kunt horen in de frisse en herkenbare muziekkeuze, namelijk de dancehits van nu!

Omroep Tilburg is dé stem van de stad en daar zijn we trots op! Of het nu gaat om kunst of cultuur, winkelen of gezellig uitgaan, onze gemeente in de provincie Noord-Brabant staat nooit stil. Adverteer nu heel voordelig.

Wild Hitradio is hét station van De nummer 1 voor Hits! In Noord-Holland, een gedeelte van Zuid-Holland en Flevoland is Wild te beluisteren op FM. Ook is Wild hitradio te beluisteren via DAB+ en online.

Stel uw vraag aan Uw radiocampagne.

Chat met ons via WhatsApp