Adverteren op de radio?

Adverteren op de radio? Bereik uw doelgroep snel en effectief met een op maat gemaakte radiocampagne. Dankzij een samenwerking met o.a. de radiomerken QMusic, QMusic Limburg, FunX, Radio Decibel, Wild Hitradio, RadioNL, Feel Good Radio, Omroep Tilburg, ORN, Easy FM en Oke FM kunnen wij u een scherp en interessant voorstel aanbieden.

Samen met uw organisatie doorlopen we een aantal simpele stappen. Onder het genot van een kopje koffie of een telefonisch gesprek bespreken we de boodschap (USP), de juiste toon, de uitzendperiode en mogelijke deadline van de radiocampagne. Na onze brainstormsessie gaan we aan de slag en werken we de volledige campagne uit. Ook bedenken we samen met het ons eigen productiehuis een doeltreffende radiocommercial. Een tekst inspreken is een vak apart. Daarom werkt uw radiocampagne met de beste voice-overs en stemacteurs van Nederland. Zo bent u verzekerd van een professionele, heldere en doelgerichte radiocommercial. Nadat de spot is ingesproken gaan onze editors aan de slag met het toevoegen van de juiste elementen. Wilt u wel of geen muziek? Of gaan we juist voor extra geluidseffecten? Stuk voor stuk elementen die de spot de juiste sfeer kunnen meegeven.

En dan is het moment daar. De radiocommercial is af. Uiteraard bent u de eerste die het eindresultaat mag beluisteren. Na uw goedkeuring zorgen wij ook dat de radiocommercial uitzend klaar wordt aangeleverd bij het juiste radio station. Mogen we binnenkort ook uw radiocampagne verzorgen? Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via: www.uwradiocampagne.com/contact

Optie 1: Stel zelf uw campagne samen

U weet precies hoe uw campagne er uit gaat zien? Dan zullen wij u niet lastig vallen met alle overbodige informatie. Heeft u tijdens de bestelling een vraag? Onze accountmanagers helpen u graag.

Optie 2: Dit is mijn eerste campagne

Spannend! Onze accountmanagers helpen u graag met het samenstellen van een campagne op maat waarbij we rekening houden met uw wensen. Vul ons formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Uw radiocampagne zendersamenstelling

Qmusic
Easy FM
Oke FM

Stel uw vraag aan Uw radiocampagne.

Chat met ons via WhatsApp