Radiocommercial

Radiocommercial of radiospot nodig? Uw radiocampagne produceert dagelijks de meest uiteenlopende radiocommercials voor lokale, regionale en landelijke omroepen. Wat moet u doen, of juist laten om ervoor te zorgen dat uw radiocommercial aanslaat? Ons creatieve team gaat graag met u in gesprek om het WOW gevoel te creëren.

Samen met uw organisatie doorlopen we een aantal simpele stappen. Onder het genot van een kopje koffie of een telefonisch gesprek bespreken we de boodschap (USP), de juiste toon, voice-over en mogelijke deadline van de radiocommercial. Goede radiocommercials zijn verrassend en opvallend. De score van zo’n creatieve commercial zal zeker beter zijn dan die van een standaard radiocommercial.

Na onze brainstorm gaan we aan de slag met de samengestelde tekst en geselecteerde voice-over. Een tekst inspreken is een vak apart. Daarom werkt uw radiocampagne met de beste voice-overs en stemacteurs van Nederland. Zo bent u verzekerd van een professionele, heldere en doelgerichte radiocommercial. Nadat de spot is ingesproken gaan onze editors aan de slag met het toevoegen van de juiste elementen. Wilt u wel of geen muziek? Of gaan we juist voor extra geluidseffecten? Stuk voor stuk elementen die de spot de juiste sfeer kunnen meegeven.

En dan is het moment daar. De radiocommercial is af. Uiteraard bent u de eerste die het eindresultaat mag beluisteren. Na uw goedkeuring zorgen wij ook dat de radiocommercial uitzend klaar wordt aangeleverd bij het juiste radio station. Mogen we binnenkort ook uw radiocommercial produceren? Lokale spots zijn al beschikbaar vanaf 150 euro ex. BTW. Wilt u eerst inspiratie opdoen voordat u een keuze maakt? Kijk en luister dan naar onze showreel. Wat vinden andere opdrachtgevers? Bekijk onze case pagina.

Basic

Lokaal: 150 euro
Voice-Over, muziek en tekstschrijven.
Regionaal: 250 euro
Voice-Over, muziek en tekstschrijven.
Landelijk: 400 euro
Voice-Over, muziek en tekstschrijven.

Medium

Lokaal: 250 euro
A Voice-Over, muziek, sfx en tekstschrijven.
Regionaal: 400 euro
A Voice-Over, muziek, sfx en tekstschrijven.
Landelijk: 750 euro
A Voice-Over, muziek, sfx en tekstschrijven.

Premium

Lokaal: P.O.A.
Op maat gemaakt.
Regionaal: P.O.A.
Op maat gemaakt.
Landelijk: P.O.A.
Op maat gemaakt.

Wat is het verschil tussen basic, medium en premium? Luister en oordeel zelf.

In 6 simpele stappen helpt ons team uw boodschap om te zetten in beeld en geluid.

1
Kennismaking

2
Inventarisatie

3
Tekst en Voice-Over

4
Productie

5
Correctie

6
Eindmontage