RTV Drenthe

RTV Drenthe

Wil je de inwoners van Drenthe op een effectieve en boeiende manier bereiken? Overweeg dan radio reclame bij RTV Drenthe als jouw geheime wapen. Met een brede luisterbasis en een sterke regionale aanwezigheid, biedt RTV Drenthe de perfecte kans om jouw bedrijf, product of dienst in de schijnwerpers te zetten.

RTV Drenthe is diep geworteld in de lokale gemeenschap en heeft een trouw luisterpubliek dat dagelijks afstemt. Je bereikt dus rechtstreeks potentiële klanten in jouw buurt.

Met radio reclame bij RTV Drenthe krijg je toegang tot een krachtig medium om jouw bedrijf te promoten en je doelgroep te bereiken. Of je nu lokale naamsbekendheid wilt vergroten, speciale aanbiedingen wilt delen of een nieuw product wilt lanceren, RTV Drenthe is de zender die je nodig hebt.

Wacht niet langer en neem contact met ons op om de mogelijkheden van radio reclame bij RTV Drenthe te verkennen. Bereik de mensen die er toe doen en laat je bedrijf groeien met de kracht van radioreclame. Samen zullen we jouw boodschap laten klinken in heel Drenthe.

Radiocommercial

Goede radiocommercials zijn verrassend en opvallend. De score van zo’n radiocommercial zal zeker beter zijn dan die van een standaard radiocommercial. Na het uitwerken van een concept gaan we aan de slag met de samengestelde tekst en geselecteerde voice-over. Een tekst inspreken is een vak apart. Daarom werken we met de beste professionele voice-overs, stemacteurs en stemactrices van Nederland. Zo ben je verzekerd van een professionele, heldere en doelgerichte radiocommercial.

Nadat de spot is ingesproken gaan onze editors aan de slag met het toevoegen van de juiste elementen. Wil je wel of geen muziek? Of gaan we juist voor extra geluidseffecten? Stuk voor stuk elementen die de spot de juiste sfeer kunnen meegeven. Klik hier voor meer informatie over radiocommercials.

Tarieven

Regionaal alleen op aanvraag

Radioreclame is nog steeds een erg effectief middel om je doelgroep te bereiken. Met de radiozenders van uw mediacampagne bereikt u zowel het grote publiek als specifieke doelgroepen. Hoe kiest u voor het juiste radiostation en zorgt u voor een effectieve radiocampagne. Welke zender past bij uw doelgroep? Welk budget is er beschikbaar voor radioadvertenties en wat is uw communicatiedoelstelling? Wanneer er antwoord is op deze vragen kan uw mediacampagne samen met u kijken naar het beste moment voor uw radiocampagne.

Kosten radioreclame
De advertentiekosten zijn uiteraard afhankelijk van de spotlengte en het moment van uitzending. Doorgaans wordt radioreclame in 5 seconden eenheden verkocht. Daarom zijn radiospots dus vaak precies 5, 10 of 20 seconden. Voor radioreclame van bijvoorbeeld 22 seconden moet namelijk 25 seconden worden afgerekend.
Vaste kosten op basis van bereik

Een GRP, ook wel Gross Rating Point genoemd, is een vastgestelde eenheid die wordt gebruikt om de radioreclame kosten in verhouding tot het bereik van de radiocampagne uit te drukken. 1 GRP is hierbij 1% bereik in de doelgroep, bijvoorbeeld 1% luisterdichtheid. De Gross Rating Points samen geven een goede indicatie van de verdeling tussen het totale radiobereik in de doelgroep en het gemiddeld aantal contacten waarmee de doelgroep is bereikt. Wij kunnen uiteraard deze berekening voor u maken.

Vaste kosten per spot

Ook is het mogelijk om te adverteren met vaste spots rondom specifieke radioprogramma’s, hierdoor kan heel gericht zendtijd worden ingekocht. Kiest u zelf momenten en vaste reclameblokken, dan dient er een vaste prijs per spot betaalt te worden.

Advies op maat

Bel met onze accountmanagers via 085 25 00 070 of vul het formulier in.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
29 + 8 = ?
Vul de oplossing in om verder te gaan