Sublime

Sublime

Sublime is all about funk, soul, jazz & positivity. We brengen muziek met een soul. Voor en achter de microfoon staat een team van gepassioneerde liefhebbers, kenners en experts klaar om voor de luisteraars en de partners de beste (muzikale) oplossingen te bieden. Sublime is een landelijk commercieel radiostation met de lekkerste Funk, Soul, Jazz en R&B muziek.

We brengen van maandag tot en met vrijdag tussen 10.30 en 15.30 uur op het half uur, ieder uur Het Nieuws van de Vooruitgang. Hierin zetten we de spotlight op constructief nieuws en mooie initiatieven uit de hele wereld. Sublime programmeert een frisse en vernieuwende muziekmix voor op je werk, onderweg of thuis om heerlijk van te genieten.

Op Sublime hoor je onder meer Stevie Wonder, Amy Winehouse, Bill Withers, Alicia Keys, Jamiroquai, Gregory Porter, Anderson .Paak, Jose James, Aretha Franklin en John Legend.

SLIMME PROGRAMMERING
In de ochtend hoor je De Sublime Ochtendshow gepresenteerd door Jaap Brienen. Angelique Houtveen zal in Angelique’s Afternoon de sound van de namiddag bepalen. Tussen De Sublime Ochtendshow en Angelique’s Afternoon zal non-stop de fijnste muziek in De Sublime Non-stop Werkdag voorbij komen. Francis Broekhuijsen sluit de avond met je af in The Sublime Experience.

Op de vrijdagmiddag presenteert Francis Broekhuijsen ook Funky Friday. De late uren van de vrijdag- en zaterdagavond staan respectievelijk Turne Edwards en Rob Manga voor je klaar om een non-stop remix te brengen in The Sublime WeekendMix en The Groove.
En de zondag avond staat Candy Dulfer met Candy’s World, Hans Mantel met Deep Jazz en Rolf Delfos en Bart Wirtz met Dutch Jazz op het programma. Kortom een heerlijke mix van gepresenteerde programma’s en een non-stop selectie van de beste muziek om je heerlijk door de dag heen te nemen.

DOELGROEP
Sublime richt zich op een ondernemende, betrokken en nieuwsgierige groep mensen. Sublime bereikt wekelijks zo’n 400.000 unieke luisteraars, via FM, DAB+, online en social, het merendeel daarvan zijn tevens zakelijke beslissers en hoger opgeleid. Veel van hen wonen in de Randstad, staan actief in het leven, hechten veel waarde aan duurzame oplossingen, zijn breed geïnteresseerd, kijken positief naar de toekomst en hebben een verhoogde interesse in reizen, kunst, duurzaamheid, muziek en cultuur.

Radiocommercial

Goede radiocommercials zijn verrassend en opvallend. De score van zo’n radiocommercial zal zeker beter zijn dan die van een standaard radiocommercial. Na het uitwerken van een concept gaan we aan de slag met de samengestelde tekst en geselecteerde voice-over. Een tekst inspreken is een vak apart. Daarom werken we met de beste professionele voice-overs, stemacteurs en stemactrices van Nederland. Zo ben je verzekerd van een professionele, heldere en doelgerichte radiocommercial.

Nadat de spot is ingesproken gaan onze editors aan de slag met het toevoegen van de juiste elementen. Wil je wel of geen muziek? Of gaan we juist voor extra geluidseffecten? Stuk voor stuk elementen die de spot de juiste sfeer kunnen meegeven. Klik hier voor meer informatie over radiocommercials.

Tarieven

Landelijk alleen op aanvraag

Radioreclame is nog steeds een erg effectief middel om je doelgroep te bereiken. Met de radiozenders van uw mediacampagne bereikt u zowel het grote publiek als specifieke doelgroepen. Hoe kiest u voor het juiste radiostation en zorgt u voor een effectieve radiocampagne. Welke zender past bij uw doelgroep? Welk budget is er beschikbaar voor radioadvertenties en wat is uw communicatiedoelstelling? Wanneer er antwoord is op deze vragen kan uw mediacampagne samen met u kijken naar het beste moment voor uw radiocampagne.

Kosten radioreclame
De advertentiekosten zijn uiteraard afhankelijk van de spotlengte en het moment van uitzending. Doorgaans wordt radioreclame in 5 seconden eenheden verkocht. Daarom zijn radiospots dus vaak precies 5, 10 of 20 seconden. Voor radioreclame van bijvoorbeeld 22 seconden moet namelijk 25 seconden worden afgerekend.
Vaste kosten op basis van bereik

Een GRP, ook wel Gross Rating Point genoemd, is een vastgestelde eenheid die wordt gebruikt om de radioreclame kosten in verhouding tot het bereik van de radiocampagne uit te drukken. 1 GRP is hierbij 1% bereik in de doelgroep, bijvoorbeeld 1% luisterdichtheid. De Gross Rating Points samen geven een goede indicatie van de verdeling tussen het totale radiobereik in de doelgroep en het gemiddeld aantal contacten waarmee de doelgroep is bereikt. Wij kunnen uiteraard deze berekening voor u maken.

Vaste kosten per spot

Ook is het mogelijk om te adverteren met vaste spots rondom specifieke radioprogramma’s, hierdoor kan heel gericht zendtijd worden ingekocht. Kiest u zelf momenten en vaste reclameblokken, dan dient er een vaste prijs per spot betaalt te worden.

Advies op maat

Bel met onze accountmanagers via 085 25 00 070 of vul het formulier in.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
27 + 2 = ?
Vul de oplossing in om verder te gaan