Omroep Zeeland

Omroep Zeeland

Omroep Zeeland, de vertrouwde stem van Zeeland, biedt bedrijven en adverteerders een unieke kans om hun boodschap te verspreiden naar een lokaal en betrokken publiek via radio reclame. Met een sterke regionale focus en diepe wortels in de Zeeuwse gemeenschap, is Omroep Zeeland de perfecte partner om jouw merk te promoten en klanten te bereiken in deze prachtige provincie.

Op Omroep Zeeland radio (wekelijks meer dan 80.000 luisteraars) worden 24 uur per dag uiteenlopende programma’s uitgezonden. Het is mogelijk om je advertentie uit te zenden tijdens specifieke programma’s die aansluiten bij jouw doelgroep, zoals de ochtendshow, nieuwsprogramma’s of informatieve uren.

Kortom, radio reclame op Omroep Zeeland biedt bedrijven een uitstekende kans om zich te profileren in de Zeeuwse markt. Of je nu een klein lokaal bedrijf bent of een grotere onderneming die de Zeeuwse markt wilt veroveren, Omroep Zeeland is de ideale partner om je te helpen je doelen te bereiken. Bereik de huiskamers en harten van Zeeland met radio reclame op Omroep Zeeland.

Radiocommercial

Goede radiocommercials zijn verrassend en opvallend. De score van zo’n radiocommercial zal zeker beter zijn dan die van een standaard radiocommercial. Na het uitwerken van een concept gaan we aan de slag met de samengestelde tekst en geselecteerde voice-over. Een tekst inspreken is een vak apart. Daarom werken we met de beste professionele voice-overs, stemacteurs en stemactrices van Nederland. Zo ben je verzekerd van een professionele, heldere en doelgerichte radiocommercial.

Nadat de spot is ingesproken gaan onze editors aan de slag met het toevoegen van de juiste elementen. Wil je wel of geen muziek? Of gaan we juist voor extra geluidseffecten? Stuk voor stuk elementen die de spot de juiste sfeer kunnen meegeven. Klik hier voor meer informatie over radiocommercials.

Tarieven

Regionaal alleen op aanvraag

Radioreclame is nog steeds een erg effectief middel om je doelgroep te bereiken. Met de radiozenders van uw mediacampagne bereikt u zowel het grote publiek als specifieke doelgroepen. Hoe kiest u voor het juiste radiostation en zorgt u voor een effectieve radiocampagne. Welke zender past bij uw doelgroep? Welk budget is er beschikbaar voor radioadvertenties en wat is uw communicatiedoelstelling? Wanneer er antwoord is op deze vragen kan uw mediacampagne samen met u kijken naar het beste moment voor uw radiocampagne.

Kosten radioreclame
De advertentiekosten zijn uiteraard afhankelijk van de spotlengte en het moment van uitzending. Doorgaans wordt radioreclame in 5 seconden eenheden verkocht. Daarom zijn radiospots dus vaak precies 5, 10 of 20 seconden. Voor radioreclame van bijvoorbeeld 22 seconden moet namelijk 25 seconden worden afgerekend.
Vaste kosten op basis van bereik

Een GRP, ook wel Gross Rating Point genoemd, is een vastgestelde eenheid die wordt gebruikt om de radioreclame kosten in verhouding tot het bereik van de radiocampagne uit te drukken. 1 GRP is hierbij 1% bereik in de doelgroep, bijvoorbeeld 1% luisterdichtheid. De Gross Rating Points samen geven een goede indicatie van de verdeling tussen het totale radiobereik in de doelgroep en het gemiddeld aantal contacten waarmee de doelgroep is bereikt. Wij kunnen uiteraard deze berekening voor u maken.

Vaste kosten per spot

Ook is het mogelijk om te adverteren met vaste spots rondom specifieke radioprogramma’s, hierdoor kan heel gericht zendtijd worden ingekocht. Kiest u zelf momenten en vaste reclameblokken, dan dient er een vaste prijs per spot betaalt te worden.

Advies op maat

Bel met onze accountmanagers via 085 25 00 070 of vul het formulier in.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
23 - 6 = ?
Vul de oplossing in om verder te gaan