JOE

JOE

JOE richt zich op mensen van veertig jaar en ouder, en zelfs verder. Dit is voor iedereen die een optimistische kijk op het leven heeft. Het is bedoeld voor diegenen die nieuwsgierig zijn en openstaan voor nieuwe kansen, niet omdat het moet, maar omdat het kan.

De veertiger is een bijzondere fase in het leven. Op dit punt ben je actief bezig met je carrière en heb je je leven redelijk op de rit. Je hebt duidelijke doelen voor ogen en hoeft jezelf niet langer te bewijzen. Je maakt bewuste keuzes en streeft naar oprecht geluk. Kinderen zijn een belangrijk onderdeel van je leven, of ze nu van jou zijn of van vrienden en familie. Je weet wat er echt toe doet en je neemt meer tijd voor jezelf om te genieten van de eenvoudige geneugten van het leven.

Met al je levenservaring leef je volop in het heden; je geniet van het nu en kijkt met een glimlach terug op het verleden. JOE biedt tijdloze en herkenbare muziek, afgewisseld met entertainment dat je raakt en bijblijft. Bij JOE gaan we altijd een stapje verder om onze luisteraars te verrassen, met zowel grote als kleine verrassingen.

Radiocommercial

Goede radiocommercials zijn verrassend en opvallend. De score van zo’n radiocommercial zal zeker beter zijn dan die van een standaard radiocommercial. Na het uitwerken van een concept gaan we aan de slag met de samengestelde tekst en geselecteerde voice-over. Een tekst inspreken is een vak apart. Daarom werken we met de beste professionele voice-overs, stemacteurs en stemactrices van Nederland. Zo ben je verzekerd van een professionele, heldere en doelgerichte radiocommercial.

Nadat de spot is ingesproken gaan onze editors aan de slag met het toevoegen van de juiste elementen. Wil je wel of geen muziek? Of gaan we juist voor extra geluidseffecten? Stuk voor stuk elementen die de spot de juiste sfeer kunnen meegeven. Klik hier voor meer informatie over radiocommercials.

Tarieven

Landelijk alleen op aanvraag

Radioreclame is nog steeds een erg effectief middel om je doelgroep te bereiken. Met de radiozenders van uw mediacampagne bereikt u zowel het grote publiek als specifieke doelgroepen. Hoe kiest u voor het juiste radiostation en zorgt u voor een effectieve radiocampagne. Welke zender past bij uw doelgroep? Welk budget is er beschikbaar voor radioadvertenties en wat is uw communicatiedoelstelling? Wanneer er antwoord is op deze vragen kan uw mediacampagne samen met u kijken naar het beste moment voor uw radiocampagne.

Kosten radioreclame
De advertentiekosten zijn uiteraard afhankelijk van de spotlengte en het moment van uitzending. Doorgaans wordt radioreclame in 5 seconden eenheden verkocht. Daarom zijn radiospots dus vaak precies 5, 10 of 20 seconden. Voor radioreclame van bijvoorbeeld 22 seconden moet namelijk 25 seconden worden afgerekend.
Vaste kosten op basis van bereik

Een GRP, ook wel Gross Rating Point genoemd, is een vastgestelde eenheid die wordt gebruikt om de radioreclame kosten in verhouding tot het bereik van de radiocampagne uit te drukken. 1 GRP is hierbij 1% bereik in de doelgroep, bijvoorbeeld 1% luisterdichtheid. De Gross Rating Points samen geven een goede indicatie van de verdeling tussen het totale radiobereik in de doelgroep en het gemiddeld aantal contacten waarmee de doelgroep is bereikt. Wij kunnen uiteraard deze berekening voor u maken.

Vaste kosten per spot

Ook is het mogelijk om te adverteren met vaste spots rondom specifieke radioprogramma’s, hierdoor kan heel gericht zendtijd worden ingekocht. Kiest u zelf momenten en vaste reclameblokken, dan dient er een vaste prijs per spot betaalt te worden.

Advies op maat

Bel met onze accountmanagers via 085 25 00 070 of vul het formulier in.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
30 + 9 = ?
Vul de oplossing in om verder te gaan