Radio West

Radio West

Wil je jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen van een breed publiek in de regio Zuid-Holland? Overweeg dan radio reclame op Radio West als jouw geheime wapen voor een effectieve marketingstrategie. Met een luisterpubliek dat dagelijks groeit en een sterke lokale aanwezigheid, biedt RTV West een uitstekende mogelijkheid om jouw boodschap te verspreiden en je merkbekendheid te vergroten. Radio West is de vertrouwde bron voor nieuws en entertainment in Zuid-Holland.

Radio West is dé regionale radiozender van de provincie Zuid-Holland-Noord en zendt 24 uur per dag uit. Radio West is één van de best beluisterde zenders van de provincie en regelmatig marktleider met een weekbereik van ruim 225.000 mensen. Via Radio West komt je boodschap direct bij de luisteraar. Je radiocommercial kan ingepast worden in de juiste geselecteerde reclameblokken, zodat optimaal doelgroepbereik altijd is gegarandeerd.

Met diverse mediakanalen en een sterke regionale aanwezigheid, kan je rekenen op effectieve merkzichtbaarheid en een positieve impact op je doelgroep. Grijp deze gelegenheid aan en breng je boodschap naar voren in de regio Zuid-Holland met de kracht van Radio West. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden voor succesvol adverteren!

Radiocommercial

Goede radiocommercials zijn verrassend en opvallend. De score van zo’n radiocommercial zal zeker beter zijn dan die van een standaard radiocommercial. Na het uitwerken van een concept gaan we aan de slag met de samengestelde tekst en geselecteerde voice-over. Een tekst inspreken is een vak apart. Daarom werken we met de beste professionele voice-overs, stemacteurs en stemactrices van Nederland. Zo ben je verzekerd van een professionele, heldere en doelgerichte radiocommercial.

Nadat de spot is ingesproken gaan onze editors aan de slag met het toevoegen van de juiste elementen. Wil je wel of geen muziek? Of gaan we juist voor extra geluidseffecten? Stuk voor stuk elementen die de spot de juiste sfeer kunnen meegeven. Klik hier voor meer informatie over radiocommercials.

Tarieven

Regionaal alleen op aanvraag

Radioreclame is nog steeds een erg effectief middel om je doelgroep te bereiken. Met de radiozenders van uw mediacampagne bereikt u zowel het grote publiek als specifieke doelgroepen. Hoe kiest u voor het juiste radiostation en zorgt u voor een effectieve radiocampagne. Welke zender past bij uw doelgroep? Welk budget is er beschikbaar voor radioadvertenties en wat is uw communicatiedoelstelling? Wanneer er antwoord is op deze vragen kan uw mediacampagne samen met u kijken naar het beste moment voor uw radiocampagne.

Kosten radioreclame
De advertentiekosten zijn uiteraard afhankelijk van de spotlengte en het moment van uitzending. Doorgaans wordt radioreclame in 5 seconden eenheden verkocht. Daarom zijn radiospots dus vaak precies 5, 10 of 20 seconden. Voor radioreclame van bijvoorbeeld 22 seconden moet namelijk 25 seconden worden afgerekend.
Vaste kosten op basis van bereik

Een GRP, ook wel Gross Rating Point genoemd, is een vastgestelde eenheid die wordt gebruikt om de radioreclame kosten in verhouding tot het bereik van de radiocampagne uit te drukken. 1 GRP is hierbij 1% bereik in de doelgroep, bijvoorbeeld 1% luisterdichtheid. De Gross Rating Points samen geven een goede indicatie van de verdeling tussen het totale radiobereik in de doelgroep en het gemiddeld aantal contacten waarmee de doelgroep is bereikt. Wij kunnen uiteraard deze berekening voor u maken.

Vaste kosten per spot

Ook is het mogelijk om te adverteren met vaste spots rondom specifieke radioprogramma’s, hierdoor kan heel gericht zendtijd worden ingekocht. Kiest u zelf momenten en vaste reclameblokken, dan dient er een vaste prijs per spot betaalt te worden.

Advies op maat

Bel met onze accountmanagers via 085 25 00 070 of vul het formulier in.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
21 + 10 = ?
Vul de oplossing in om verder te gaan