Radioreclame op Slam!

Radioreclame op Slam!

SLAM! is hét radiostation voor de populairste pop- en dancetracks van het moment, afgewisseld met de lekkerste dance classics uit de jaren ’90 en ’00. Met SLAM! wordt je lunch lekkerder met Housuh in de Pauzuh en trap je je weekend af met de SLAM! MixMarathon. Het is onze missie om elke minuut van de dag zo lekker mogelijk te maken. Dit doen we niet alleen op radio, maar ook online met spraakmakende videoseries, de vetste dj-sets en onze digitale radiostations.

VOOR LIEFHEBBERS VAN DANCE MUZIEK
Bij SLAM! hoor je muziek, heel veel muziek! Muziek die je energie geeft, mee gaat met het ritme van jouw dag en je weet te raken. SLAM! is al meer dan twintig jaar voor alle danceliefhebbers in Nederland. Maar SLAM! is ook hét radiostation met de meeste muziek in de ochtend en ‘Het Avondcircus’; het avondprogramma waarin niets onbesproken blijft. Verder is SLAM! het station van de SLAM!40 en de SLAM! MixMarathon. Iedere vrijdag draaien DJ’s als Kris Kross Amsterdam, Sam Feldt en Nicky Romero de vetste DJ sets 24 uur in de mix.

DOELGROEP SLAM!
SLAM! is met een gemiddelde leeftijd van 34 jaar het jongste radiostation van Nederland en staat midden in de doelgroep van de Millennials. Met meer dan 1 miljoen YouTube abonnees is SLAM! uitgegroeid tot het grootste online radiomerk van Nederland. SLAM! scoort met spraakmakende videoseries als ‘Statements’ en ‘Ongelofeloos’ en digitale thema radiostations als SLAM! Hardstyle en SLAM! MixMarathon.

Radiocommercial

Goede radiocommercials zijn verrassend en opvallend. De score van zo’n radiocommercial zal zeker beter zijn dan die van een standaard radiocommercial. Na het uitwerken van een concept gaan we aan de slag met de samengestelde tekst en geselecteerde voice-over. Een tekst inspreken is een vak apart. Daarom werken we met de beste professionele voice-overs, stemacteurs en stemactrices van Nederland. Zo ben je verzekerd van een professionele, heldere en doelgerichte radiocommercial.

Nadat de spot is ingesproken gaan onze editors aan de slag met het toevoegen van de juiste elementen. Wil je wel of geen muziek? Of gaan we juist voor extra geluidseffecten? Stuk voor stuk elementen die de spot de juiste sfeer kunnen meegeven. Klik hier voor meer informatie over radiocommercials.

Tarieven

Landelijk alleen op aanvraag

Radioreclame is nog steeds een erg effectief middel om je doelgroep te bereiken. Met de radiozenders van uw mediacampagne bereikt u zowel het grote publiek als specifieke doelgroepen. Hoe kiest u voor het juiste radiostation en zorgt u voor een effectieve radiocampagne. Welke zender past bij uw doelgroep? Welk budget is er beschikbaar voor radioadvertenties en wat is uw communicatiedoelstelling? Wanneer er antwoord is op deze vragen kan uw mediacampagne samen met u kijken naar het beste moment voor uw radiocampagne.

Kosten radioreclame
De advertentiekosten zijn uiteraard afhankelijk van de spotlengte en het moment van uitzending. Doorgaans wordt radioreclame in 5 seconden eenheden verkocht. Daarom zijn radiospots dus vaak precies 5, 10 of 20 seconden. Voor radioreclame van bijvoorbeeld 22 seconden moet namelijk 25 seconden worden afgerekend.
Vaste kosten op basis van bereik

Een GRP, ook wel Gross Rating Point genoemd, is een vastgestelde eenheid die wordt gebruikt om de radioreclame kosten in verhouding tot het bereik van de radiocampagne uit te drukken. 1 GRP is hierbij 1% bereik in de doelgroep, bijvoorbeeld 1% luisterdichtheid. De Gross Rating Points samen geven een goede indicatie van de verdeling tussen het totale radiobereik in de doelgroep en het gemiddeld aantal contacten waarmee de doelgroep is bereikt. Wij kunnen uiteraard deze berekening voor u maken.

Vaste kosten per spot

Ook is het mogelijk om te adverteren met vaste spots rondom specifieke radioprogramma’s, hierdoor kan heel gericht zendtijd worden ingekocht. Kiest u zelf momenten en vaste reclameblokken, dan dient er een vaste prijs per spot betaalt te worden.

Advies op maat

Bel met onze accountmanagers via 085 25 00 070 of vul het formulier in.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
23 - 13 = ?
Vul de oplossing in om verder te gaan